Annuleren of retourneren bestelling

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Indien De-Mouge reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom binnen een termijn van 8 dagen aan u terugstorten.

Retourneren

Heb je spijt van een aankoop en je hebt de bestelling al ontvangen? Geen probleem. Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het
product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Let op alsjeblieft! Het retourneren van hygiënisch gevoelige artikelen is uitsluitend mogelijk indien de verpakking van het artikel ongeopend is geweest en het zegel niet verbroken is.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende
eisen voldoet:

  • Het product is in de originele staat en wordt geretourneerd in de fabrieksverpakking
  • Het product is compleet

Wij stellen voor ons zelf en voor onze klanten zeer hoge eisen aan de hygiëne. De volgende producten kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Controleer alsjeblieft eerst je kledingmaat door gebruik te maken van onze kledingmaat tabellen, zodat je de juiste maat kleding bestelt.

Indien De-mouge de retourzending in goede staat heeft ontvangen zullen wij de
aankoopsom binnen 8 dagen aan je terugbetalen.

De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Deze retourkosten worden verrekend via de terugbetaling.

Retourzendingen alsjeblieft  altijd eerst even aanmelden via de mail voor een vlotte
afhandeling.

Uiteraard kunnen artikelen die defect, beschadigd of verkeerd geleverd zijn
teruggezonden worden. Defecte artikelen worden gerepareerd of vervangen volgens de fabrieksgarantie van het desbetreffende product. Voorwaarde voor het kunnen claimen van garantie is dat het artikel in de originele verpakking wordt verzonden.

Beschadigde, defecte of verkeerd geleverde artikelen worden omgeruild voor een correct artikel. In dat geval zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Ons retouradres

De-mouge
Botter 39-39
8243KA Lelystad
Nederland